De Standard Horizon HX40E is de kleinste handmarifoon op de markt en kunt u daardoor gemakkelijk wegstoppen in bijvoorbeeld uw broekzak.  Ondanks zijn formaat wel 6watt zendvermogen.  De Standard Horizon HX40E Handmarifoon heeft haar formaat te danken aan haar vernieuwde batterij: 1850mAh lithium.

Meer info >>

Compact en 6 watt

Standard Horizon HX400E Handmarifoon onderscheidt zich door zijn heldere en krachtige geluid en een lange batterijduur. De HX400E heeft de mogelijkheid om eigen frequenties te programmeren  (134 MHz to 174 MHz with CTCSS and DCS).

Meer info >>

Eigen frequentie te programmeren

Met gepaste trots is Standard Horizon HX890E geïntroduceerd deze High End Floating class DSC VHF / GPS handheld marifoon loopt vooruit in de ontwikkelingen. Enkele opvallende nieuwe functies zijn twee ingebouwde scrambler-systemen, zowel een 4-code CVS2500A als een 32 code FVP-42-versleutelingssysteem.

Meer info >>

Drijvend met M.O.B.

Als de Standard Horizon HX 210E  handheld in het water valt, wordt automatisch een noodstroboscooplamp geactiveerd, zelfs als het apparaat is uitgeschakeld.  Met een groter scherm, een grotere (dot matrix) resolutie en een superheldere achtergrondverlichting zal de informatie op het display van de VHF dag en nacht perfect worden weergegeven.

Meer info >>

Drijvend en zeer degelijk

De Standard Horizon HX300E is een fijn in de hand liggende drijvende handmarifoon De HX300E is de 1e die opgeladen kan worden via een USB-poort. Nooit meer zoeken naar het juiste kabeltje! Ook wordt automatisch een knipperende rode LED geactiveerd wanneer de marifoon in het water valt.

Meer info >>

Drijvend en USB opladen