De Besto Comfort Fit PRO 300N/165N is een comfortabel zittend reddingsvest wat overtuigend presteert onder alle omstandigheden. Het vest is erg  ergonomisch is gesneden en door het gebruik van een zeer soepele stof, het lichte gewicht en het verstelbare rugpaneel zeer comfortabel.

Meer info >>

Het Besto Comfort Fit 165N  reddingsvest heeft een nieuw, ergonomisch design. Dit design voldoet aan de hoogste standaard van comfort. Het rugpaneel en de verstelbare achterband zorgen ervoor dat de kraag niet irriteert in de nek

Meer info >>

De Besto Extreme 300N  is bij uitstek het beste reddingsvest voor diegene die eisen stelt aan het draagcomfort. Dit reddingsvest van Besto is door en door ontwikkeld waardoor de pasvorm geweldig is. Bij het dragen merk je nauwelijks dat je een reddingsvest om hebt.

Meer info >>

De Besto 300N PRO is een mooi compact reddingsvest voorzien van een RVS sluiting met harnas. Aan dit harnas kunt u een veiligheidslijn bevestigen. Voor een stukje extra comfort is dit reddingsvest ook voorzien van een comfortabele fleece kraag.

Meer info >>

Het Besto 300N Lifejacket is een reddingsvest met een goede pasvorm die u maximale bewegingsvrijheid en comfort garandeert. Door de kraagband wordt het vest keurig op zijn plek gehouden en wordt uw nek optimaal ondersteund.

Meer info >>

1

<< terug naar 

 Leisure en Pro Lifejackets